Reken Vaardig

Voor meer plezier in het leren rekenen

Materialenwinkel

Op deze site wil ik graag mijn zelfgemaakte materialen delen. Omdat ik de materialen in mijn eigen RT-praktijk gebruik, zijn ze dus uitgeprobeerd en goedgekeurd door de leerlingen.

De materialen in deze webwinkel zijn allemaal gemaakt door Yvette Kusters en vallen onder het auteursrecht. Ook op alle afbeeldingen, die in de materialen verwerkt zijn, zitten auteursrechten! Deze mogen dus niet zonder toestemming van de auteur, op welke manier dan ook, worden doorverkocht, digitaal verspreid, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden! Ik hoop dat u mijn werk respecteert.

De materialen mogen alleen gebruikt worden binnen uw eigen RT-praktijk, binnen uw eigen klas of uw gezin en zijn direct downloadbaar na betaling.

Lees hier verder

Alle materialen zijn downloadbaar in PDF en zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing en een handleiding voor het gebruiksklaar maken van het product. Lees dit eerst goed door!

Alle prijzen zijn zonder BTW omdat ik per 1 januari 2019 in de KOR-regeling val.

De materialen kunt u in deze webwinkel bestellen. De betaling verloopt via iDeal. Na bestelling ontvangt u direct een bevestiging per mail met de links om de producten te downloaden.

Geen mail ontvangen? Check dan uw spam box of laat het mij weten!

Voor vragen kunt u mailen naar rekenvaardig@live.nl of bel 06-21946410