Reken Vaardig


Voor meer plezier in het leren rekenen

Materialenwinkel

Op deze site wil ik graag mijn zelfgemaakte materialen delen. Ik gebruik de materialen in mijn eigen RT-praktijk, ze zijn dus uitgeprobeerd en goedgekeurd door de leerlingen.

 

De materialen in deze webwinkel zijn allemaal gemaakt door Yvette Kusters en vallen onder het auteursrecht. Ook op alle afbeeldingen, die in de materialen verwerkt zijn, zitten auteursrechten en mogen dus niet zonder toestemming van de auteur worden doorverkocht of gegeven of gebruikt worden voor andere doeleinden!

 

De materialen mogen alleen gebruikt worden binnen uw eigen Remedial Teaching praktijk, binnen uw eigen klas of uw gezin. Voor schoolbreed gebruik gelden andere prijzen, vraag er naar op onderstaand telefoonnummer of via de mail.

Alle materialen worden geleverd in Pdf met gebruiksaanwijzing en een handleiding voor het klaarmaken voor het eerste gebruik. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om het materiaal te printen en/of te lamineren dan kan ik dat in overleg en tegen vergoeding voor u doen.

 

De materialen kunt u in deze webwinkel bestellen. Na bestelling ontvangt u direct een bevestiging per mail waarin mijn rekeningnummer vermeldt staat. Zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt ontvangt u een factuur en de materialen per mail. Geen mail ontvangen: check dan uw spambox of laat het mij weten!

Voor vragen kunt u mailen naar: rekenvaardig@live.nl of bel: 06-21946410